20160413 105930 resizedbillenbillen groepopdrukkenoverheen springenjumping jacksmuur zitten 1muur zitten 2finale handje drukken

20160413 105908 resized20160413 105916 resizedWoensdag was de jaarlijkse sportdag en natuurlijk deed ook groep 8A mee! We begonnen met een bootcamp bij de speeltuin bij de Plantage. 'Juf, hebbben we maar 45 minuten bootcamp?' 'Daar zullen we het straks nog wel even over hebben of het echt zo kort is.' We hebben stukjes hardgelopen en tussendoor verschillende (zware) oefeneningen gedaan. Het viel best wel tegen... Terug op school konden we even wat eten en drinken en buitenspelen. Daarna een competitie 'zo langzaam mogelijk een afstand vooruit blijven fietsen'. Hierbij moesten de kinderen ongeveer 5 meter fietsen en er zo langzaam mogelijk over doen. Als je voet de grond raakte voor de finishlijn , was je af. Uiteindelijk ging Ivo er met de eerste plaats van door, ruim 43 seconden! Terug in de klas hebben we een competitie handje drukken gespeeld. Babette is de sterkste van de klas! Het was nu eindelijk tijd om naar de stormbaan te gaan. Steeds mochten 2 kinderen tegelijk de stormbaan betreden, de meeste zonder valsspelen :-) In de klas hebben we de dag afgesloten met een sportquiz.

Het was een leuke, gezellige, sportieve dag! Maar wat wil je met zo een groep!